Személyes ajánlások

“Biztonság, nyugalom, sok humor, empátia. Remek szakember – csak javasolni tudom mindenkinek, akár egyéni munkáról van szó, akár csapatok, közösségek szeretnének fejlődni.”  (Ányos, tréner, színész)

“Epresi Dórának nagyon sokat köszönhetnek Törökbálint Védőnői! 
Már háromszor volt alkalmunk vele a Lego Serious Play módszerével teamcoachingon részt venni. A hangulat mindig kellemes, nyugodt, de pozitív izgalommal teli. Egy olyan “leplet terít fölénk” Dóri ez idő alatt, mely biztonságban tart, amíg benne vagy és még utána is hosszan elkísér. Megismertük önmagunkat egyénként és csapatban is. Megértettünk eddig ki nem mondott gondolatokat, és ez egy masszív, hatékony, egymásra támaszkodó, konstruktív csapattá kovácsolt bennünket! Köszönjük neked! Csak ajánlani tudjuk őt és ezt a szuper módszert. MINDENKI csak fejlődhet általa” (F. Hajnalka, a védőnői szolgálat vezetője)

“Ez volt a legjobb időszak hosszú évek óta az életemben, és ezt nagyban Neked köszönhetem! Köszönöm!!! Közös munkánkat végig támogató és együttműködő pozitív légkör jellemezte, amelynek nagyon inspiráló hatása van. Folyamatos iránymutatást kaptam – az elismeréseken, és biztatásokon túl kaptam keményebb szavakat is – ezekre úgy érzem szükség is volt. Ha figyelembe vesszük, hogy ez a coaching folyamat lényegében teljesen egybeesett a vírushelyzet időszakával, így még annak a nehézségeivel is meg kellett küzdenünk, akkor ennek a közös munkának a sikeressége még inkább felértékelődik. Ez a Te szakmai felkészültségednek, segítőkészségednek és rugalmasságodnak köszönhető! (Zsolt, logisztikai vezető)

“Dórival életem egy nehéz időszakában találkoztam. Az előző munkahelyemen felmondtam, mert nem éreztem a helyemen magamat, és pihenni szerettem volna, de bizonytalan voltam következő lépések, és a hogyan tovább-ot illetően. Első körben Dóri segítségével letisztáztuk, hogy mit is szeretnék, mit keresek igazából, mi tesz boldoggá egy munkában / munkahelyben, és mik azok a hibák, minták, amelyeket nem szeretnék a jövőben újra és újra elkövetni. Dórival az önismeret egy olyan útjára léptem, amely tele van kihívásokkal, de mindenképp megéri rajta végig menni. A tanult technikák és módszerek – legyen szó meditációról, önbizalom-növelésről, szakmai kompetencia-fejlesztésről – egyaránt működnek a munkahelyen és magánéletemben is.” (Dóra, office manager)

 “I knew I had to make some changes in my professional life, but due to my age I was not sure how to move forward. So I turned to Dóri upon a recommendation of a friend. With her calmness, experience and encouraging attitude step by step I had become certain and confident that even above 40 there are possibilities to start new challenges and to find out what exactly my way was. So thanks to her I was brave enough to make the best decision of my professional life and started to study something completely new that opened new opportunities ahead.” (Gizella, senior manager, public sector)

“I just wanted to let you know that I got an internship at the company I dreamed of. Thank you a lot for the help, it was, first of all, an incredible start to Budapest to meet a person like you. Thanks a lot,”  (Alexander, architect, concept and design developer, Denmark)

“Dórival fejvadászként dolgoztam együtt először. Ekkor már pajzsmirigy problémákkal, szorongásokkal, elfojtásokkal küszködtem, amivel pszichológushoz is jártam több évig. Ahogy egyre többet beszélgettünk Dórival, éreztem, hogy nagyon megérzi a belső rezdüléseimet, így belekezdtünk. Dóri olyan érzékenységgel rendelkezik, amivel nagyon ráérez, hogy milyen folyamatok zajlanak bennem. Két alkalommal volt olyan „megvilágosodásom” (megdöbbenésem), amivel a sok éves pszichológussal történt együttműködés során nem találkoztam. Mindezt végtelen szeretettel, türelemmel és odafigyeléssel.. és ami a lényeg: olyan szakmai eszköztárral rendelkezik, amiket a hétköznapokban is használni tudok. Ilyen eszköztárat én még senkitől nem kaptam. Köszönöm! (Anna, nemzetközi cégnél, vállalati szektorban dolgozó felsővezető)

“Egyik percről a másikra váratlanul munkanélküli lettem. Először kerültem olyan helyzetbe, hogy reggelente nincs hova elindulni dolgozni… nagyon nehezen viseltem. Dórával az első telefonbeszélgetésünk után tudtam, hogy még beszélnünk kell. Már akkor nagyon hasznos tanácsokat kaptam, hogy is álljak neki a munkahelykeresésnek. Segítségével sikerült magamat elhelyezni a munkakeresők piacán. Megismertem az esélyeimet és jól használható eszközöket kaptam ehhez a küzdelemhez. Sokkal higgadtabban, átgondoltan vágtam bele a munkakeresésbe. Szakszerű és őszinte támogatást kaptam Dórától. Köszönöm a segítséget és hogy mellettem álltál!”  (Éva, logisztikai vezető)

“Sosem jártam coachhoz vagy pszichológushoz, de munkaváltásom apropóján – mivel számomra nem volt egyértelmű, melyik utat válasszam – eldöntöttem, hogy felveszem a kapcsolatot Dórival. Iránymutatásának köszönhetően már az első találkozó után éreztem, hogy merrefelé kell keresnem a válaszokat a kérdéseimre. Külső szemlélőként új nézőpontból közelíti meg a problémáimat, ami számomra nagy segítség. Irigykedve tapasztalom, milyen széleskörű jártassággal rendelkezik a munkaerőpiac és az emberi kapcsolatok terén egyaránt. Köszönet a közvetlen beszélgetésekért!”  (Kristóf, bankszektor)

“Dórihoz önismeret-fejlesztési céllal mentem. Régóta érlelődött bennem a gondolat, hogy coach segítségével talán jobb irányt venne az életem. Dórinak köszönhetően megláttam magamban az értéket, értelmet és megtaláltam a szép nőt is…. a közös munka során fedeztem fel magamban az értékeimet. Külön jó dolognak tartom, hogy nem boncolgattuk a múltat, miérteket, hanem Dóri előre tekintett… Sokat köszönhetek neki!”  (Gabi, rendezvény-szervező)

“A közös munka során többet fejlődött az önismeretem, önbizalmam és kiegyensúlyozottságom, mint az előtte lévő éveim összességében. Alapvetően munkahelyi kérdésekkel kerestem fel őt, de az élet más területein is óriási segítséget nyújt, legyen szó párkapcsolatról, szülő-gyermek kapcsolatról vagy önértékelésről. Őszinteség, nyitottság és empátia jellemzi a beszélgetéseinket, Dóri 100%-ban nyugodt és biztonságos légkört teremt minden alkalommal.” (Flóra, marketing-szakember)