Személyes ajánlások

“Dórival több, mint 20 éve ismerjük egymást. Vele szinte gombnyomásra tudunk baráti üzemmódból munka üzemmódba váltani vagy épp vissza. Szaktudásainak sokfélesége, egymással való kapcsolódása és alkalmazási módja egészen kivételes. Kevés ennyire komplex képességű embert ismerek személyesen, akinek a komplexitás egy-egy terület mélységi ismereteiből áll össze, nem pedig felszínes ismeretekből. Szeretem a pontos, őszinte kommunikációját. A közös, vállalati és egyéni munkánk nagyon intenzív, amit követően az eredmény, a fejlődés egyértelműen kimutatható. Ha egy hajszállal is irigyebb lennék, nem ajánlanám senkinek, mert félnék, hogy szükség esetén nem jutna rám ideje, de ezt nem tehetem, mert a világ jobb tőle.”

Dankó Péter

tulajdonos, ügyvezető, VAT'son, Old Danube

“Dóri fantasztikus kísérő, aki hihetetlen tudásával, tapasztalatával és humorával annyi élményben volt a társam! Mellette teljes biztonságban ismerhettem meg jobban saját magam, akár munkahelyi vagy magánélettel kapcsolatos kérdésekben is. Az élményeken túl nem kevés fejlődésben volt részem, ami lehetővé teszi, hogy tudatosabb legyek, felszabadultabban élvezzem a munkámat és kiegyensúlyozottabb legyek mind a munkámban, mind a magánéletemben! Köszönöm és hálás vagyok mindenért!”

Magyar Andrea

people and culture manager, IKEA

Egy bankszektorban dolgozó kolléga ajánlására kezdtem el Dórival a közös munkát. A munkahelyi és magánéleti témákat egyaránt lefedő, különböző eszközök (LEGO, kapcsolati háló) használatával kiegészített coachingok során sikerült megoldani minden nehézséget, amivel megkerestem. Vártam minden péntek reggelt, hogy Dórival dolgozhassak, még akkor is, ha tudtam, olyan őszinte tükröt fog elém tartani, ami csak szükséges ahhoz, hogy tovább fejlődhessek. Hihetetlen sokat köszönhetek neki, elég sok nehézség során fogta a kezemet és büszke vagyok arra, hogy járhattam hozzá, hogy foglalkozott velem. Meleg szívvel ajánlom bárkinek, aki elindul ezen az úton, az eredmény garantáltan meglesz.

Hidvégi Zsolt

lead relationship manager, MKB

“I knew I had to make some changes in my professional life, but due to my age I was not sure how to move forward. So I turned to Dóri upon a recommendation of a friend. With her calmness, experience and encouraging attitude step by step I had become certain and confident that even above 40 there are possibilities to start new challenges and to find out what exactly my way was. So thanks to her I was brave enough to make the best decision of my professional life and started to study something completely new that opened new opportunities ahead.” 

Vas Gizella

politikai tanácsadó, EU, Hága

“Vezetőként gyakran éreztem „egyedül” magam, amit nem a magány, hanem inkább a felelősség terhe okozott. A Dórival töltött beszélgetések szinte észrevétlenül juttattak el oda, hogy jobban értsem magam, a vezetői helyzeteket, amikkel szembesültem, és ez a felelősség egy pozitív lehetőséggé váljon, amiben adni és kapni is egyaránt tudok. A beszélgetéseink egyszerre jelentettek intellektuális kihívást, kellemes beszélgetést jó humorral, és hihetetlenül mélyről jövő pozitív érzelmi töltődést. Úgy gondolom ez a belső erő, tudatosság és képesség a töltődésre szükséges a volatilisen változó, bizonytalan és  komplex helyzetekben az innovatív lehetőségek megragadásában, a helyes prioritások megtalálásában és megvalósításában.”

Verebes – Szász Edit

CIB Bank – IT Digital vezető, E.ON – Head of Customer Solution & IT Digital

“Ez volt a legjobb időszak hosszú évek óta az életemben, és ezt nagyban Neked köszönhetem! Köszönöm!!! Közös munkánkat végig támogató és együttműködő pozitív légkör jellemezte, amelynek nagyon inspiráló hatása van. Folyamatos iránymutatást kaptam – az elismeréseken, és biztatásokon túl kaptam keményebb szavakat is – ezekre úgy érzem szükség is volt. Ráadásul külső tényezők miatt a coaching folyamat egy váratlan és nehéz időszakban volt, ezért annak sikeressége még inkább felértékelődik. Ez a Te szakmai felkészültségednek, segítőkészségednek és rugalmasságodnak köszönhető!”

Nagy Zsolt

logisztikai vezető, Marso Kft.

“A közös munka során többet fejlődött az önismeretem, önbizalmam és kiegyensúlyozottságom, mint az előtte lévő éveim összességében. Alapvetően munkahelyi kérdésekkel kerestem fel őt, de az élet más területein is óriási segítséget nyújt, legyen szó párkapcsolatról, szülő-gyermek kapcsolatról vagy önértékelésről. Őszinteség, nyitottság és empátia jellemzi a beszélgetéseinket, Dóri 100%-ban nyugodt és biztonságos légkört teremt minden alkalommal.”

Hesz Flóra

kereskedelmi marketing specialista, Dreher Sörgyárak

“Biztonság, nyugalom, sok humor, empátia. Remek szakember – csak javasolni tudom mindenkinek, akár egyéni munkáról van szó, akár csapatok, közösségek szeretnének fejlődni.”

Elek Ányos

színész, rendező, tréner, kaszkadőr, verekedéskoreográfus, táborvezető

“Az évek során dolgoztam már különböző szakemberekkel és módszerekkel, de még soha nem volt ennyire gyors és hatékony a munka, mint Dórival. Ha gyorsan akartam menni, akkor lehetett haladni, ha időre volt szükségem, akkor megálltunk, hogy utolérjem magam. Ráadásul Dóri teljesen zökkenőmentesen navigált a személyes valóságom különböző szintjei között, a leghétköznapibb apróságoktól a kozmikus szintű tétekig. És olyan perspektívákat volt képes megnyitni nekem, amikről korábban azt gondoltam, hogy azok a számomra nem is léteznek.”

Kacsuk Zoltán

kutató, statisztikus, Stuttgart

„Epresi Dórának nagyon sokat köszönhetnek Törökbálint Védőnői. Többször volt alkalmunk vele a Lego Serious Play módszerével teamcoachingon részt venni. A hangulat mindig kellemes, nyugodt, de pozitív izgalommal teli. Egy olyan “leplet terít fölénk” Dóri ez idő alatt, mely biztonságban tart, amíg benne vagy és még utána is hosszan elkísér. Megismertük önmagunkat egyénként és csapatban is. Megértettünk eddig ki nem mondott gondolatokat, és ez egy masszív, hatékony, egymásra támaszkodó, konstruktív csapattá kovácsolt bennünket! Köszönjük neked! Csak ajánlani tudjuk őt és ezt a szuper módszert. MINDENKI csak fejlődhet általa!”

Farkas Hajnalka

vezető védőnő, Törökbálinti Védőnői Szolgálat

“Lassan négy éve, hogy együtt dolgozunk Dórával. Több éves szakmai tapasztalatának és fantasztikus személyiségének köszönhetően nagyon sokat fejlődtem a munka, magánélet és önismeret terén. A beszélgetésünket mindig őszinteség, nyugalom és empátia jellemzi, van, amikor “léleksimogatósra” sikerül egy-egy alkalom, viszont van, amikor kellőképpen a komfort zónámon kívül találom magam a beszélgetés végére. Erre úgy érzem, a fejlődés végett nagy szükség volt. Egy fantasztikus személyt, kísérőt ismertem meg Dóra személyében, aki garantáltan elkísér A-ból a célul kitűzött B-be! Mindent köszönök!

Gesztesi Dezső

etikus hacker, Citibank

“I just wanted to let you know that I got an internship at the company I dreamed of. Thank you a lot for the help, it was, first of all, an incredible start to Budapest to meet a person like you. Thanks a lot!”  

Alexander Bredgaard

architect, concept and design developer, Denmark

Mentorom ajánlása:
„Epresi Dóra különleges ötvözet: finom-hangolású személyiségével és sokirányú képzettségével aligha találhatott volna megfelelőbb hivatást, mint a vezetői coaching és a munkahelyi teamek tréningelése. A személyiségfejlődés egyéni és csoportos támogatása munkájában ötvöződik a problémamegoldási feladatok segítésével. Nemcsak magas szintű önismerete, hanem kiemelkedő empátiás készsége is hozzájárul sikereihez. Munkáját évek óta kísérem szupervízorként, így tanúja lehetek annak, ahogy szakmai fejlődése egyre több területen teszi őt professzionális szakemberré.”

Dr. F. Várkonyi Zsuzsa

pszichológus, coach, tréner