BEMUTATKOZÁS

coach szervezetek szövetsége

Az Epresi Consulting elsősorban coachinggal, szervezet- és vezetőfejlesztéssel, válságmenedzsmenttel,  valamint HR tanácsadással foglalkozik. Coachingjaim, tréningjeim különlegessége, hogy – képzett LEGO Serious Play facilitátorként – LEGO-val is dolgozom – játékos eszközökkel, de mégis komolyan. Coachként egyedül, trénerként – résztvevői létszámtól függően – trénertársak bevonásával dolgozom.

fotó ED Közgazdászként végeztem, bár mindig tudtam, hogy ez csak része az utamnak. A racionális döntést követően indultam el abba az irányba, ami valóban vonzott, az emberek, emberi döntések felé. Szociológiát tanultam, miközben EU szakos közgazdászként nemzetközi projekteket koordináltam. 2007-ben Németországban, majd néhány évvel később Olaszországban töltöttem egy évet – ez utóbbit már családommal, két kicsi gyerekemmel. Hazatérve kezdtem el a coach-képzést, és hamarosan egyértelmű lett, hogy erre visz az utam: korábbi tapasztalataimat is hasznosítva HR tanácsadó és coach lettem. Szeretem a munka világát, akár vezetőfejlesztésről, akár karrierbeli elakadásokról, akár tanácsadásról, fejvadászatról van szó. Miközben hiszem, hogy az ember áll a fókuszban, és nem pusztán a kérdés, amivel éppen aktuálisan megkeres. Aki bizalmat szavaz nekem, nem csak egy témában teszi, ezért tartottam fontosnak, hogy az általánosabb coach képzés mellett párkapcsolati tanácsadói képzést is végezzek. Megoldásokban gondolkodom, szeretem a hatékony, gyorsan mérhető eredményeket hozó folyamatokat, miközben a szupportív, támogató jellegű, általában önismereti célú coaching is közel áll hozzám. Fontosnak tartom nem csak a hozzám fordulók, de a saját fejlődésemet is, ezért folyamatosan képzem magam azért, hogy a szívből választott hivatásomat a lehető legmagasabb színvonalon lássam el.

Ez is én vagyok 🙂 Szárnyalok – 180 km/h-val 🙂 Kaposújlak, 2016 – köszönet érte Horigának és a Kedvesemnek

Szakmai hátterem

⋅Mental Health MA, Szegedi Tudományegyetem (2023-
-Business és Life Coach (2014)
⋅Pszichológia szak
 Fernuniversität in Hagen (2016)
⋅Szociológus-közgazdász MA
 Budapesti Corvinus Egyetem
⋅Közgazdász BA
 Budapesti Gazdasági Főiskola, Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Főiskolai Kar, EU szakirány

Tréningek / akiktől tanultam, tanulok

Design Thinking, MOME 2023
Certified Professional TriMetrix® Analyst  (DISC és más online felmérések végzésére jogosít) (2023)                                      Pszichodráma képzés (2021- 2022)
Tréneri módszerek és eszközök (2020, GROW csoport)
LEGO
® SERIOUS PLAY® facilitátor képzés (2018) – tanusított LSP facilitátor 
Dr. Daubner Béla – Kognitív terápiás és mindfulness képzés (2016 – 2018)
Dr. F. Várkonyi Zsuzsa (2016 – folyamatosan)
Dóra Judit: Rajzok, rajztesztek alkalmazása egyéni- és csoportfolyamatokban (2017)
Gordon & T.A.: „Kapcsolatjavítás és konfliktuskezelés” tréning (2016)
Medock: Párkapcsolati Coach – Házassági tanácsadó képzés (2015)
Wiesner Erzsébet: Rendszertábla képzés (2014)
Tranzakció Analízis szemléletű konfliktuskezelés – trénerképzés (2014)
Csoportos coaching képzés diplomás fiatalok elhelyezkedésének segítésére (2014)

Nyelvtudás:
angol (felsőfok)
német (felsőfok)
olasz (középfok)